Monday , March 4 2024

Bărbat rănit grav după ce a fost prins sub un tractor cu care s-a răsturnat la Valea Glodului – Vulturești (FOTO – VIDEO)

Sâmbătă seara, un tractor, în care se aflau două persoane, s-a răsturnat pe un teren agricol accidentat, pe raza satului Valea Glodului, comuna Vulturești. Una dintre persoane a reușit să sară din tractor înainte ca acesta să se răstoarne, însă cea de-a doua persoană a fost prinsă sub utilaj și a rămas încarcerată.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari, cu o autoapecială cu accesorii pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD, respectiv, un echipaj de prim ajutor (EPA) și cel de terapie intensivă mobilă (TIM).

Salvatorii au lucrat zeci de minute și au reușit să elibereze persoana prinsă sub tractor, un bărbat în vârstă de 26 de ani. Rănitul, conștient și cooperant, dar cu multiple traumatisme, a fost preluat de către echipajul SMURD TIM, care l-a stabilizat, iar apoi l-a transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Suceava.

Și persoana care a sărit din tractor, un bărbat în vârstă de 45 de ani, a primit îngrijiri medicale de la pompierii paramedici SMURD. Acesta prezenta mai multe contuzii la nivelul capului și alte escoriații, însă, ulterior, bărbatul a refuzat transportul la o unitate spitalicească.

Foto, video: ISU Suceava

Vezi si

250 de medici stomatologi au participat la un curs organizat de Colegiul Medicilor Stomatologi Suceava

Sâmbătă, 2 martie 2024, Colegiul Medicilor Stomatologi Suceava (CMS-SV) a organizat o întâlnire la care …