Friday , April 19 2024

Bărbat rănit, după ce s-a răsturnat cu un tractor în fața casei

Joi seara, la ora 20:43, Poliția  Vatra Dornei a fost sesizată prin 112 de către un bărbat din Șaru Dornei cu privire la faptul că: „un tractor s-a răsturnat peste o persoană”.

Din verificările efectuate de polițiști la fața locului s-a stabilit faptul că P. Mircea-Cristinel, din Șaru Dornei,  s-a deplasat la domiciliul său cu un tractor proprietate personală. În momentul în care a ajuns pe calea de accces spre locuința sa, drumul fiind în pantă, acesta s-a răsturnat cu tractorul pe partea stângă a sensului de mers.

După acordarea îngrijirilor medicale la fața locului de către personalul medical, bărbatul a fost transportat la  Spitalul municipal Vatra Dornei pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind diagnosticat cu politraumatism prin accidentare cu un tractor răsturnat;  pneumotorax, fiind apoi transportat la UPU Suceava.

Bărbatul nu a putut fi testat cu aparatul etilometru, întrucât în momentul sosirii la fața locului a echipajului de poliție acest era preluat de ambulanță, dar i s-au prelevat mostre biologice la Spitalul Județean Suceava.

Vezi si

21 de elevi de la ”Hurmuzachi”, calificați la etapele naționale ale olimpiadelor școlare, de la aproape toate disciplinele din planurile-cadru

”Lotul olimpicilor naționali de la CNEH cuprinde, astfel, 21 de elevi calificați la 13 discipline …