Wednesday , February 1 2023

Bărbat rănit, după ce a căzut în gol 9 metri în casa unui lift de pe șantierul de la Spitalul Vechi

Ieri după-amiază, în jurul orei 16.58, Poliția Suceava au fost sesizată prin 112 cu privire faptul că pe șantierul amenajat în curtea Spitalului Județean Suceava – Spitalul Vechi, a avut loc un accident de muncă. La secția UPU a Spitalului Județean Suceava fost identificat C. Andrei, de 30 ani, administrator al SC Cantemir Capital SRL, care a declarat verbal că în 28.11.2019, în jurul orei 16.30, în timp ce se afla pe șantierul sus menționat, în incinta clădirii aflată în construcție și strângea uneltele folosite de către muncitori, la un moment dat dorind să intre pe o ușă în casa scării, datorită luminozității reduse, a confundat ușa în cauză cu cea de la casa liftului, astfel căzând în gol de la o înălțime de aproximativ 9 metri.

Susnumitul a fost transportat la Spitalul Judeţean  Suceava, unde a fost diagnosticat prezumtiv cu „fractură antebraț drept, fractură șold drept, contuzie toracică abdominală”, cel în cauză rămânând sub supravegherea cadrelor medicale pentru definitivarea investigaţiilor.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunile de „neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, ”nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” şi „vătămare corporală din culpă”.

Vezi si

”Spune NU cariilor!”, campanie de igienă orală derulată în 94 unități de învățământ, la inițiativa Grădiniței ”Țăndărică” Suceava

”Scopul campaniei a fost îndeplinit cu succes prin intermediul numeroaselor activități desfășurate prin mijloace de …