Friday , April 12 2024

Bărbat prins la volan fără permis, după ce s-a încurcat în schimbătorul de viteze și a acroșat ușor un bătrân de 90 de ani

Vineri, în jurul orei  12.00, S. Fănel  a încercat să pună în mișcare un autoturism marca VW pe DJ 178, pe raza localității Humoreni, dar mașina era în marșarier, așa că s-a deplasat în spate aproximativ un metru,   acroșându-l superficial pe T. Arhire, în vârstă de 90 de ani, care a vrut să traverseze strada prin spatele autoturismului respectiv.

politia, masina noua Obiectiv

Conducătorul auto S. Fănel Constantin s-a dat jos și a purtat discuții cu T. Arhire, care a precizat faptul că nu are leziuni. La scurt timp, membrii familiei persoanei vătămate au solicitat însă ambulanța, din cauza vârstei avansate a bărbatului lovit, iar conducătorul auto a revenit la fața locului.

T. Arhire a fost transportat la UPU Gura Humorului, unde a fost diagnosticat cu ” Traumatism ușor membru inferior stâng.”.

Atât conducătorul auto cât și persoana vătămată au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

După interogarea în bazele de date s-a constatat însă că S. Fănel  nu este posesor de permis de conducere, astfel că polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul savârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Vezi si

Cursuri gratuite de educație financiară pentru Elevii Colegiului ”Alexandru cel Bun” Gura Humorului

Elevii Colegiului ”Alexandru cel Bun” Gura Humorului au participat, în perioada 28 martie-4 aprilie a.c., …