Wednesday , November 30 2022

Barbat omor=t `ntr-un canton silvic, la Vicovu de Jos

Vasile Ro[ca, de 50 de ani a fost g\sit ieri diminea]\  mort `n incinta cantonului silvic Slatina, ce apar]ine Ocolului Silvic Marginea n suspiciunea s\tenilor este c\ acesta s-a `nc\ierat cu ni[te ciobani de la o st=n\ din apropiere n procurorii `nc\ nu hot\r=ser\  asear\ circumstan]ele `n care Vasile Ro[ca [i-a pierdut via]a, medicii legi[ti urm=nd s\ stabileasc\ ast\zi cauza mor]ii
Vasile Ro[ca, un b\rbat de 50 de ani din comuna Vicovu de Jos a fost g\sit mort ieri diminea]\ `n incinta cantonului Slatina din cadrul Ocolului Silvic Marginea, situat `ntre Vicovu de Jos [i comuna Voitinel. P\durarul Vasile C=rdei, cel care a g\sit de altfel cadavrul [i a anun]at Poli]ia, a explicat organelor de anchet\ c\ Vasile Ro[ca avea grij\ de animalele din gospod\ria cantonului [i uneori, la sf=r[it de s\pt\m=n\, c=nd p\durarul pleca acas\, b\rbatul r\m=nea s\ doarm\ `n buc\t\ria cantonului. Acolo a fost de altfel g\sit ieri diminea]\ mort `n pat, cu corpul tumefiat de lovituri. Poli]i[tii, coordona]i de un procuror criminalist au demarat o anchet\ la fa]a locului, au prelevat probe [i au `nceput ieri primele cercet\ri. Corpul ne`nsufle]it al b\rbatului a fost transportat la morga din R\d\u]i, unde urmeaz\ s\ fie supus necropsiei pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului. Dac\ se va confirma prima supozi]ie, c\ Vasile Ro[ca a fost omor=t, ancheta va continua pentru indentificarea autorului faptei. Prin Vicovu de Jos se comenteaz\ deja c\ Ro[ca ar fi intrat zilele trecute `n conflict cu un cioban din zon\ care ar putea s\ devin\, dac\ ancheta va confirma, suspect de comiterea faptei. Organele de anchet\ au organizat oricum `n cursul zilei de ieri o desf\[urare de for]e impresionant\ `n zon\, inclusiv cu c=ini poli]i[ti care au c\utat urmele celor care `n week-end-ul trecut au circulat prin zona cantonului silvic Slatina.
Vasile Ro[ca a fost p=n\ cu ceva vreme `n urm\ paznic de v=n\toare la AJVPS dar a fost disponibilizat, tr\ia singur, fiind p\r\sit de so]ie [i copii dup\ ce alunecase `n patima alcoolului. (Dan PRICOPE)

Vezi si

Peste 300 de polițiști suceveni acționează în perioada minivacanței de Sf. Andrei și 1 Decembrie

În perioada 30 noiembrie – 04 decembrie, polițiștii de ordine publică și rutieră din cadrul …