Sunday , September 25 2022

Bărbat internat la Psihiatrie după ce și-a bătut tatăl

Intr-o singură zi, polițiștii s-au confruntat cu un val de acțiuni violente pe raza județului Suceava

Un bătrân de 70 ani, din Cajvana, a sesizat prin 112 faptul că a fost lovit de fiul său, de 44 ani, din comuna Todirești. Din primele verificări efectuate de echipajul sosit la fața locului s-a stabilit că, în timp ce se aflau la locuința persoanei vătămate, pe fondul consumului excesiv de băuturi alcoolice, între tată și fiul său a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia Gheorghe I. și-a lovit tatăl. Având în vedere starea psiho-fizică a fiului, polițiștii l-au condus la Spitalul Municipal Rădăuți – Secția Psihiatrie, în vederea internării. În cauză s-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de „violență în familie”.

Poliția orașului Cajvana a mai fost sesizată miercuri, 19 decembrie și despre faptul că Onofrei T., de 54 ani, din localitate a fost victima unei agresiuni. Din primele verificări, polițiștii au s-a stabilit că bărbatul se deplasa pe drumul din apropierea locuinței sale spre centrul civic al localității de domiciliu, a fost acostat de vecinul său, Grigore P., de 56 ani, localnic, care l-a lovit cu pumnul în zona feței.În cauză s-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de „lovire sau alte violențe”.

Tot miercuri, Iulian C., de 37 ani, din Dărmănești, a sesizat faptul că a fost agresat pe raza localității de către OIon-Maricel O., de 37 de ani, din aceeași localitate. Din verificări a rezultat că, în jurul orei 18,00, Iulian C. se afla pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești, pe un drum public comunal neclasificat, în fața unui bar, iar la un moment dat în zonă a ajuns și Ion-Maricel O., din aceeași localitate. Pe fondul unor discuții și a unor neînțelegeri, acesta din urmă l-a lovit pe Iulian C.. Polițiștii au întocmit și în acest caz dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „lovire sau alte violențe”. În aceeași seară, la ora 23.08, o angajată de la Stația Peco „BBB” din orașul Liteni a sesizat prin 112 faptul că un tânăr din satul Rotunda provoacă scandal și a lovit o persoană. Din verificări a rezultat că Ionel M., de 19 ani, din orașul Liteni a mers în Stația PECO „BBB”, iar în dreptul ușii de acces în stație s-a apropiat de Gabriel-Mihai Ț., de 30 ani, localnic, cu care a avut un conflict spontan și pe care l-a lovit.  Poliția efectuează cercetări și a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de „lovire sau alte violențe”.

Şi tot pe 19 decembrie, în jurul orei 23.30, Cristian R., de 35 de ani, din comuna Letea Veche, județul Bacău a sesizat prin 112 faptul că a fost lovit în timp ce se afla pe raza satului Slobozia, comuna Fântânele. La fața locului a fost identificat apelantul, care se afla în stare avansată de ebrietate, iar din discuțiile purtate de polițiști cu acesta a rezultat că în jurul orei 23:15, în timp ce se afla pe un drum comunal din satul Slobozia, a intrat într-un conflict spontan cu un sătean și a fost lovit de acesta. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „lovire sau alte violențe”. (O.S.)

 

Vezi si

 Șomuz și Foresta și-au împărțit punctele în derbyul local de la Fălticeni

Șomuz și Foresta și-au împărțit punctele în primul derby sucevean din actuala ediție de campionat …