Wednesday , February 1 2023

Bărbat în stare critică după ce a fost strivit între două bobine uriașe de hârtie, la AMBRO

Vineri seara, la ora 18.55, Poliţia Suceava a fost sesizată prin 112 de către un  angajat al SC AMBRO SA, cu privire la faptul că la societatea unde acesta lucrează a avut loc un accident de muncă în urma căruia ar fi fost rănită o persoană.

În urma cercetărilor s-a stabilit că U. A., de 23 ani, din Mitocu Dragomirnei, motostivuitorist în cadrul SC AMBRO SA, manevra un motostivuitor în hala de depozitare a bobinelor de carton. După ce a clădit o bobină de carton cu greutatea de circa 2 tone, acesta a efectuat manevra de mers înapoi, moment în care a acroșat o bonină identică ca dimensiuni și greutate cu cea pe care a clădit-o, mișcând-o de pe suportul de lemn spre o altă bobină. În acel moment, între cele două bobine se afla A. N., de 48 ani, din orașul Liteni, angajat al firmei, care verifica bobinele de carton, acesta fiind efectiv strivit de greutatea celor două bobine.

A fost anunțat un echipaj al ambulanței, care l-a transportat pe A. N. la U.P.U. Suceava unde i s-a stabilit următorul diagnostic: „traumatism prin strivire, hemoragie subarahnoidiană masivă, contuzie toracică abdominală”. Medicii au precizat că starea acestuia este critică.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „vătămare corporală din culpă”, „neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”.

secretarasite

Vezi si

Anul acesta va fi reluată licitația anulată în pandemie pentru modernizarea a 10 locuri de joacă din Suceava

Primăria Municipiului Suceava va relua modernizarea unui număr de 10 locuri de joacă din oraș …