Sunday , January 29 2023

Bărbat găsit mort într-un apartament din Burdujeni

Poliția a fost alertată de fiica acestuia, care a păstruns în locuință cu ajutorul unui chei de rezervă. Intr-o cameră au fost găsite mai multe băuturi spirtoase cu un grad ridicat de alcool. Bărbatul prezenta o lovitură în zona feței, ca urmare a căderii

Un bărbat în vârstă de 68 de ani a fost găsit, luni, decedat într-un apartament situat pe strada Amurgului din Burdujeni. Poliția a fost alertată de fiica acestuia, care a păstruns în locuință cu ajutorul unui chei de rezervă și și-a găsit tatăl în dormitor, întins lângă pat, neprezentând semne de vitalitate.

De asemenea, în camera de oaspeți au fost găsite mai multe băuturi spirtoase cu un grad ridicat de alcool.

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Biroului de Ordine Publică împreună cu un echipaj medical din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Suceava.

În urma verificărilor efectuate de către medici s-a constatat că, bărbatul în vârstă de 68 de ani nu prezintă urme vizibile de violență, rigiditatea fiind instalată, prezentând o lovitură în zona feței, ca urmare a căderii în urma consumului excesiv de alcool.

Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului. S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”. (O.S.)

Vezi si

Peste 4.000 de cereri de azil, înregistrate anul trecut la Centrul Regional de la Rădăuți. 3.086 de permise de ședere, acordate ucrainenilor refugiați

Peste 4.000 de cereri de azil au fost gestionate în anul 2022 de polițiștii de …