Monday , January 30 2023

Bărbat găsit mort în piața din Burdujeni

Este vorba de un bărbat de 60 de ani fără adăpost care consuma frecvent alcool și își făcea veacul în zona pieței

Duminică dimineață, în jurul orei 06.00, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 despre faptul că în Piața Agroalimentară  Burdujeni  a fost găsit un bărbat decedat.

În partea stângă a Pieței Agroalimentare Burdujeni, lângă ușa de acces laterală stânga a corpului principal de clădire, polițiștii ajunși la fața locului au găsit un bărbat mort. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că decedatul este Ioan G., de 60 ani, din Cluj Napoca, cunoscut ca fiind o persoană fără adăpost care consuma frecvent  băuturi alcoolice și își făcea veacul în zona Pieței Agroalimentare Burdujeni.

Cu ocazia examinării cadavrului nu au fost identificate urme vizibile de violență pe corp. Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului.

În acest caz oamenii legii au întocmit dosar penal privind infracțiunea de  ucidere din culpă. (O.S.)

Vezi si

Aeroportul Suceava, locul doi într-un top european, din punct de vedere al creșterii procentuale a numărului de pasageri

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat sâmbătă, 28 ianuarie 2023, că, într-un clasament …