Friday , August 6 2021

Bărbat găsit înecat în Siret. El plecase de două zile de acasă și le spusese rudelor că nu-l vor mai vedea niciodată

Marți după-amiază, Poliția Orașului Liteni a fost sesizată despre faptul că pe albia râului Siret, în zona numită Cioroi, plutește cadavrul unei persoane de sex masculin.  În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că persoana decedată se numește F. Gelu, de 61 ani, cu domiciliul în satul Rotunda, orașul Liteni, care a plecat voluntar de la locuința sa, din dimineața zilei de duminică, 18 iulie, și nu a mai revenit.

Cadavrul lui F. Gelu a fost găsit la aproximativ 20 de metri în albie, față de malul râului Siret. Acesta a fost identificat de către sora acestuia, care a declarat că defunctul a plecat de la locuința comună din satul Rotunda, orașul Liteni în dimineața zilei de duminică. Femeia a mai specificat faptul că, în timp ce a ieșit din curte, F. Gelu a menționat următoarele: “Să nu mă căutați, eu plec și nu mă mai vedeți niciodată”.

La fața locului a intervenit un echipaj de salvare din cadrul S.A.J. Suceava care a confirmat decesul numitului F. Gelu și un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Fălticeni pentru scoaterea cadavrului din albia râului Siret. Pe corpul numitului F. Gelu nu au fost identificate alte urme de violență. S-a întocmit dosar penal cu privire la infracțiunea de „ucidere din culpă”.

Vezi si

Află ultimele tendințe din modă și bucură-te de reduceri de până la 70%, la Iulius Mall Suceava!

Dacă nu ai apucat să citești nicio revistă de fashion luna aceasta și încă nu …