Saturday , January 28 2023

Bărbat fără permis, beat, prins la volanul unei mașini care mergea cu spatele, pe o stradă din Şcheia

Duminică, 31 ianuarie, la ora 01.40, patrula din cadrul SPR 9 șcheia, a fost sesizată de către un echipaj al Poliției Locale Şcheia despre faptul că pe strada Aviatorului au identificat un autoturism al cărui șofer se află în stare vădită de ebrietate.

Patrula poliției locale Şcheia în timp ce executau serviciul de patrulare pe raza satului Scheia, pe strada Aviatorului din sat/comuna Şcheia, au observat autoturismul VW Passat, ce efectua manevra de mers înapoi. În momentul în care autoturismul s-a oprit pe marginea părții carosabile, au observat cum conducătorul auto, în persoana lui C. Ilie, de 34 ani, din com. Scheia, a trecut de pe scaunul stânga față (cel al șoferului) a trecut pe scaunul din dreapta față (cel al pasagerului). La un moment dat de pe o stradă laterală a venit numita S. Ionela, de 33 ani, din Şcheia, care a declarat că ea a condus autoturismul menționat. Întrucât C. Ilie emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat.  În continuare cel în cauză a fost condus la Spitalul Județean Suceava unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.  Ulterior, fiind interogată baza de date, s-a constatat că, numitul C. Ilie nu deține permis de conducere pentru nicio categorie.

Fiind audiată, S. Ionela a declarat că bărbatul a condus autoturismul susmenționat pe o distanță de circa 100 metri, cu spatele, pe strada Aviatorului, când ea nu se afla la mașină. S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „conducere sub influența alcoolului” și „conducere fără a deține permis de conducere”.

Vezi si

Peste 4.000 de cereri de azil, înregistrate anul trecut la Centrul Regional de la Rădăuți. 3.086 de permise de ședere, acordate ucrainenilor refugiați

Peste 4.000 de cereri de azil au fost gestionate în anul 2022 de polițiștii de …