Monday , July 22 2024

Bărbat dispărut din Câmpulung Moldovenesc, găsit mort într-un mic iaz de lângă Mănăstirea Rarău

Vineri dimineață, la orele 09:15, Poliţia municipiului Vatra Dornei a fost sesizată de către  starețul mănăstirii Rarău că  în zona împădurită Piatra Zimbrului, din apropierea mănăstirii, a fost găsit un cadavru.

Cercetările polițiștilor ajunși imediat la fața locului au arătat că vineri,  în jurul orelor 08.00, un preot de  preot la mănăstirea Rarău, care este situată pe raza comunei Crucea,  s-a deplasat în zona împădurită din apropierea lăcașului de cult, la cules de ciuperci.  În momentul în care a ajuns în zona numită popular Piatra Zimbrului, a observat plutind într-un mic iaznun cadavru aflat în stare de putrefacție.

Preotul a revenit la mănăstire și i-a spus starețului ce a văzut, acesta sesizând  telefonic Poliția municipiului Vatra Dornei.

Cadavrul a fost ridicat și  transportat la Spitalul Municipal Vatra Dornei, iar în urma autopsierii acestuia de către medicul legist din cadrul S.M.L. Suceava, s-au stabilit următoarele concluzii: moartea s-a datorat insuficienței cardio-respiratorii acute, consecința asfixii mecanice prin înec, iar la examenul necropsic nu s-au constatat semne de violență. Decesul poate data cu 3-5 zile anterioare datei efectuării necropsiei.

De asemenea, din primele verificări s-a conturat posibilitatea ca persoana decedată să fie numitul CIUBOTARU NICOLAE, de 42 ani, reclamat ca fiind dispărut de pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc.

 

Vezi si

Incendiu puternic izbucnit într-o gospodărie din Bogdănești

Luni dimineață, un incendiu a izbucnit  la o gospodărie în comuna Bogdănești. Evenimentul a fost …