Wednesday , February 8 2023

Bărbat din Vicovu de Sus, internat la Psihiatrie după ce și-a bătut în mod repetat nevasta

Luni, la ora 17:00, C. D., din orașul Vicovu de Sus, pe fondul consumului de alcool, a fost amenințată cu acte de violență de către soțul ei, C. D.. De asemenea femeiea le-a declarat polițiștilor că, în urmă cu trei zile a fost lovită de către soțul ei în zona feței.

S-a procedat la întocmirea formularului de risc, iar prin prisma răspunsurilor oferite de către victimă, a rezultat faptul că există risc iminent, dar femeia a refuzat emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

Partea vătămată nu a solicitat intervenția unui echipaj de ambulanță și nu a dorit să fie transportată la vreo unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri de specia­litate.

Având în vedere faptul că bărbatul ma­ni­festa în continuare un comportament a­gre­siv față de familie în prezența organelor de poliție, pentru înlăturarea inițială a stării de pericol s-a luat măsura transportării la Spi­talul municipal Rădăuți, Secția Psihiatrie unde a rămas sub supraveghere. A fost în­registrat dosar penal sub aspectul să­vâr­șirii infracțiunii de „violență în familie”.
secretarasite

Vezi si

4 percheziții la Suceava și Liteni. Un cimitir de mașini a eliberat certificate false de distrugere pentru autoturisme din care erau apoi vândute piese și părți din caroserie

Miercuri dimineaţă, patru echipe formate din 8 polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii …