Tuesday , May 17 2022

Bărbat din Vatra Dornei, băgat în arest pentru că anul trecut ar fi furat două mașini de la aceeași persoană

Cu ocazia raziei desfășurate joi pe raza municipiului Vatra Dornei, polițiștii au depistat și un individ acuzat că în luna iulie 2021 ar fi furat un autoturism Mazda, iar în octombrie anul trecut Volkswagen Passat, ambele de la aceeași persoană din Vatra Dornei.

Joi dimineață a fost efectuată o percheziție la domiciliul bărbatului acuzat de furt, în urma căreia au fost identificate cheile celor două mașini.

Pe parcursul cercetărilor și în urma probatoriului administrat de către lucrătorii de poliție judiciară din cadrul Biroului de Investigații Criminale, suspectul a recunoscut comiterea infracțiunilor, fiind dispusă reținerea acestuia pentru 24 de ore..

Vineri, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei, fiind propusă plasarea acestui sub control judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către lucrătorii Biroului de Investigații Criminale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Vezi si

Lungu: Am depus cererea de finanțare pentru achiziția prin PNRR a 50 de autobuze electrice pentru transportul metropolitan

Proiectul ”Sistem de transport public ecologic metropolitan – etapa I” este în valoare de 23.256.170 …