Tuesday , December 6 2022

Bărbat din Udești, băgat în arest după ce a fost prins la volan băut și cu permisul suspendat

Soferul a refuzat să sufle în aparatul etilotest și, la Spital, să-I fie recoltat sânge pentru determinarea alcoolemiei

Luni seara, la orele 20.30, patrula din cadrul Poliției Orașului Liteni a oprit autoturismul marca Renault condus de către D. Aurel, din Udești. Şoferul a fost verificat în bazele de date ale Poliției  și a rezultat faptul că figurează cu permisul de conducere anulat.  Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorului auto i s-a solicitat să fie testat cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat testarea. D. Aurel a fost condus la Spitalul Județean Suceava unde în fața medicului de gardă a refuzat recoltarea de mostre biologice de sânge.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

Prin ordonanța organului de cercetare penală al poliției judiciare, cu înștiințarea procurorului de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, s-a dispus reținerea suspectului pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Centrul de reținere și arest preventiv din cadrul I.P.J. Suceava.

Vezi si

Cum îi putem sprijini pe sucevenii evacuați în urma exploziei de ieri

Prefectul Alexandru Moldovan a anunțat ieri modalitățile prin care pot fi sprijinite financiar sau cu …