Friday , December 1 2023

Bărbat din Neamț, încătușat la o pensiune din Fundu Moldovei, după ce, băut, a reclamat că a fost lovit și a făcut scandal de față cu polițiștii 

În noaptea de sămbătă spre duminică, la ora 01.18, Secția 11 Poliție Rurală Pojorâta a fost sesizată prin  112 de către S. Gheorghe, de 40 ani, din comuna Horia, județul Neamț, cu privire la faptul că în timp ce se afla cazat la o pensiune din comuna Fundu Moldovei, a fost agresat fizic de către o persoană.  Polițiștilor deplasați la fața locului, bărbatul le-a spus că,  în timp ce consuma băuturi alcoolice în curtea pensiunii, pe fondul unui conflict spontan a fost lovit cu palma în zona tâmplei de o persoană de sex bărbătesc a cărei identitate nu o cunoaște și nu poate oferi semnalmente despre acesta. Bărbatul nu prezenta leziuni, declarând că nu are nevoie de îngrijiri medicale, dar că dorește să formuleze plângere prealabilă pentru faptul că a fost victima unei agresiuni, fiind incoerent în exprimare.

politia, masina noua Obiectiv

Având în vedere ora târzie, în incinta pensiunii nu au fost identificate alte persoane care să ofere relații cu privire la cele întâmplate și nici administratorul  pentru a se viziona înregistrările suprinse de sistemul de supraveghere video. Pe parcursul verificărilor, S. Gheorghe a devenit recalcitrant, a  provocat scandal  și a  vociferat fără motiv, refuzând  să coopereze cu lucrătorii de poliție, deși i s-a solicitat în repetate rânduri să adopte un comportament decent.

Întrucât bărbatul a continuat să aibă tulburări de comportament pe fondul consumului de alcool, acesta a fost încătușat, fiind solicitat un echipaj de ambulanță care l-a transportat  ulterior la Spitalul de Psihiatrie Câmpulung Moldovenesc, după ce în prealabil i-au fost aduse la cunoștință verbal drepturile pe care le are în calitate de victimă a agresiunii, întrucât nu a fost posibilă audierea acestuia. Polițiștii au întocmit dosar penal privind infracțiunea de „lovirea sau alte violențe”. (O.S.)

Vezi si

107 milioane de euro vor putea fi accesate de Primăria Suceava în anii următori pentru mai multe proiecte

Conform primarului Ion Lungu,  proiectele pe care Primăria Suceava vrea să le propună Agenției de …