Tuesday , September 27 2022

Bărbat din Neagra Şarului, reținut pentru că a intrat cu forța peste fosta lui concubină și a violat-o

Un bărbat în vârstă de 33 de ani a fost reținut pentru 24 de ore după ce și-a violat o noapte întreagă fosta concubină. Ioan B., din satul Neagra Şarului, comuna Şaru Dornei, a ajuns în arestul IPJ Suceava pentru că și-a violat fost concubină, o tânără de 26 de ani, în noaptea de 10 spre 11 septembrie 2019.

Povestea de iubire dintre cei doi a început în urmă cu doi ani de zile. Ion B.  se despărțise de fosta nevastă cu care avea trei copii și s-a cuplat cu tânăra pe care a violat-o zilele trecute. Aceasta avea și ea doi copii dintr-o relație anterioară. Anul trecut, femeia a dat naștere unui copil al cărui tată este Ion B.

Relația dintre cei doi s-a răcit, iar tânăra a decis să se despartă de bărbat, în cursul lunii august 2019. Ea a continuat să locuiască în aceeași gospodărie, însă separat, într-o bucătărie de vară, împreună cu copilul ei în vârstă de un an de zile. În seara de 10 spre 11 septembrie 2019, Ion B. a spart un geam de la bucătăria de vară, a pătruns în interiorul imobilului, a luat telefonul fostei sale concubinei și l-a distrus, după care a întreținut relații sexuale cu aceasta, împotriva voinței ei.

Abia spre dimineață, după ce a scăpat din brațele bărbatului, femeia a mers la Poliție, unde a reclamat chinurile la care a fost supusă noaptea precedentă. Victima a fost consultată de medici, care au stabilit că a fost violată.

Ion. B. a fost reținut pentru 24 de ore și urma ca în cursul zilei de ieri să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de viol, violare de domiciliu și distrugere.

Vezi si

LUNGU: Grădinița de la Colegiul ”Mihai Eminescu” va fi dată în funcțiune pe 1 decembrie 2022, iar cea din Ițcani, de la Școala 7, până pe 30 iunie 2023

După ce recent au fost date în funcțiune 2 grădinițe cu program prelungit pe fonduri …