Saturday , February 4 2023

Bărbat din Horodnic, băgat în arest după ce, beat și fără permis, s-a urcat la volan și a provocat un accident

Sâmbătă dimineață, la orele 06.47, polițiștii din Marginea au fost sesizați prin 112 de către un bărbat din comuna Horodnic de Jos cu privire la faptul că a fost implicat într-o tamponare pe raza comunei Horodnic de Jos, menționând că celălalt conducător auto se află sub influența băuturilor alcoolice.

Cu ocazia deplasării la fața locului, lucrătorii de poliție au identificat conducătorii autovehiculelor implicate în evenimentul rutier, stabilind că aceștia se numesc F. Ștefan-Ionel, din comuna Horodnic de Sus, și  M. Ioan, din Horodnic de Jos.

Fiind testați cu aparatul alcooltest a rezultat faptul că F. Ștefan-Ionel avea o alcoolemie de 0.86 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar M. Ioan o alcoolemie de 0.00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Întrucât șoferul băut nu deținea documentele personale asupra sa, lucrătorii de poliție au procedat la efectuarea de verificări în bazele de date al Poliției Române, stabilindu-se că F. Ștefan-Ionel nu posedă permis de conducere auto

Fiind audiat, bărbatul a declarat faptul că în noaptea de 26 spre 27 noiembrie 2021 a consumat băuturi alcoolice pe raza comunei Horodnic de Sus împreună cu un prieten din localitate. În dimineața de sâmbătă s-a urcat la volanul autoturismului marca Volkswagen Golf, a ieșit la plimbare pe raza comunei Horodnic de Jos, împreună  cu un amic de pahar, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu autoturismul marca Volkswagen Passat, condus de către M. Ioan, din Horodnic de Jos.

Prin ordonanța organelor de cercetare penală ale poliției judiciare s-a dispus reținerea suspectului F. Ștefan-Ionel, pentru o perioadă de 24 de ore, bărbatul fiind introdus în Arestul I.P.J. Suceava, urmând a fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți, pentru luarea unor măsuri preventive.

Vezi si

CSU Suceava și-a aflat adversara din primul tur al Cupei României

Echipa antrenată de Petru Ghervan va debuta în competiției pe terenul Universității Cluj, pe data …