Friday , December 2 2022

Bărbat din Frasin, băgat în arest după ce a încercat să dea foc unui garaj aparținând fostei iubite

În noaptea de joi spre vineri, la ora 01.45, Poliția orașului Frasin a fost sesizată prin 112  de către o femeie cu privire la faptul că T. F., de 43 ani, din aceeași localitate, a dat foc cu benzină la garajul de la locuința sa.

Din primele verificări a reieșit că apelanta locuiește în orașul Frasin, imobilul fiind compus din casă de locuit, anexe gospodărești și un garaj situat la intrarea în curtea locuinței. În perioada 2016-2018, femeia respectivă a trăit în concubinaj cu T. F., perioadă în care cei doi au fost plecați la muncă în străinătate. Din anul 2018, din cauza faptului că bărbatul avea un comportament violent, femeiea a întrerupt relația, despărțindu-se de concubin și întrerupând orice contact cu acesta.

În seara de 02.07.2020, în jurul orei 21.00, bărbatul s-a deplasat la locuința mamei fostei iubite, având asupra sa un recipient cu benzină, stropind cu benzină garajul aparținând familiei fostei concubine și dând foc.

Incendiul a fost observat de către mama femeii, care a intervenit cu membrii familiei și au lichidat incendiul, soldat cu pagube minore, respectiv ușa garajului a fost deteriorată pe o porțiune mică.

Vineri, în urma administrării probatoriului, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față suspectul T. F. pentru comiterea infracțiunilor de „distrugere prin incendiere”, „violare de domiciliu” și reținerea acestuia pentru 24 ore.

 

Vezi si

Filtre rutiere și controale făcute de polițiști în pub-uri și săli de jocuri din Vicovu de Sus

Având în vedere evoluţia situaţiei operative  la nivelul zonei de competență a Poliției Orașului Vicovu …