Tuesday , June 25 2024

Bărbat din Botoșani reținut de DIICOT Suceava și arestat preventiv pentru trafic de droguri de mare risc

Procurorii Serviciului Teritorial Suceava din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) anchetează un bărbat care este suspectat de săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc şi efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, se arată într-un comunicat de presă transmis, marţi, de DIICOT.

Potrivit sursei citate, bărbatul ar fi deţinut şi comercializat diferite cantităţi de droguri de mare risc, respectiv cocaină, către consumatori de pe raza judeţului Botoşani, relatează Agerpres.

Potrivit presei locale, ar fi vorba despre un angajat AJPIS Botoșani.

“În urma percheziţiilor efectuate, în locuinţa şi în autoturismul inculpatului au fost identificate şi ridicate cantităţile de peste 230 grame cocaină, 134 grame substanţă cristalină 4-CMC, 516 comprimate ecstasy şi peste 430 grame substanţă psihoactivă 2-MMC, ambalate în diverse pungi şi casolete, mai multe cântare, suma de peste 140.000 lei, precum şi alte mijloace de probă”, se precizează în comunicatul DIICOT.

Bărbatul a fost reţinut, sâmbătă, de procurori, iar în cursul zilei de luni a fost arestat preventiv în baza unui mandat emis de Tribunalul Suceava.

Vezi si

De o săptămână, pagina de facebook a Mănăstirii Dragomirna este ținta unui atac al unor hackeri

Contul de facebook al Mănăstirii Dragomirna  a fost spart de hackeri care au pus în …