Sunday , January 29 2023

Bărbat de 72 de ani din Ipotești, găsit mort într-un grajd, lovit de un cal

Sâmbătă seara, la ora 18.54, polițiștii din Ipotești a fost sesizațI prin 112 de către H. Ana, despre faptul că  soțul său  a fost lovit de către un cal și este în stare de inconștiență.

politia, masina noua Obiectiv

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, în ziua respectivă, în jurul orei 17.30, H. Ştefan, în vârstă de 72 ani, din comuna Ipotești, s-a deplasat la grajdul de animale al unei femei din localitate din aceeași localitate, pentru a o ajuta la îngrijirea acestora.

În jurul orei 18.30 văzând că nu se întoarce la domiciliu, soția sa a mers să-l caute, ocazie cu care l-a găsit pe bătrân în adăpostul de animale, întins pe sol, în apropierea unei cabaline, prezentând leziuni în zona feței și a capului. Imediat după aceasta, femeia a apelat 112, sesizând cele întâmplate.

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul SMURD Suceava care a constatat decesul lui H. Ştefan cu diagnostic preliminar ”politraumatism – agresiune animală”. Urmează a se efectua necropsia în vederea stabilirii cauzelor decesului. S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.

Vezi si

Peste 4.000 de cereri de azil, înregistrate anul trecut la Centrul Regional de la Rădăuți. 3.086 de permise de ședere, acordate ucrainenilor refugiați

Peste 4.000 de cereri de azil au fost gestionate în anul 2022 de polițiștii de …