Monday , August 15 2022

Bărbat de 68 de ani, mort după ce a căzut într-o fântână, la Câmpulung Moldovenesc

Duminică, 24 iulie, la ora 11,30, Poliția  Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată prin  112 de către femei cu privire la faptul că soțul ei, C. Victor, de 68 de ani, a căzut într-o fântână situată în zona  Calea Bucovinei.

La momentul sosirii polițiștilor la fața locului, corpul bărbatului se afla în  fântâna situată într-o livadă  din apropierea locuinței sale, livadă folosită  pentru pășunatul animalelor.

Trupul bărbatului de 68 de ani a fost extras de către lucrătorii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, fără a prezenta semne vitale.

Soția victimei a spus că  în dimineața zilei de duminică, în jurul orei 8, bărbatul a plecat de la domiciliu pentru a îngriji animalele din respectiva livadă, iar în jurul orei 11.00, deoarece l-a apelat în mod repetat pe telefonul mobil, femeia s-a deplasat în livadă unde a constatat că fântâna era prăbușită parțial, dându-si seama că s-a întâmplat ceva grav cu soțul ei.

Membrii  familiei nu au ridicat suspiciuni privind cauza și împrejurările survenirii decesului lui C. Victor, menționând că, după părerea lor, acesta a decedat  în mod accidental și nu este victima vreunei fapte săvârșite de altcineva.

Corpul victimei a fost ridicat și transportat la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, fiind dispusă efectuarea unei necropsii.

 

Vezi si

Carambol cu patru mașini la Zidul Morții

Duminică, în jurul orei 16.00, pe raza localității Șcheia, în zona sensului giratoriu cunoscut sub …