Monday , March 4 2024

Bărbat de 67 de ani, ucis cu un cerc de fontă de la plită de femeia cu care trăia de 17 ani

Cei doi, ambii din Moldova Sulița, erau mari consumatori de băuturi alcoolice, în special spirt medicinal. Femeia de 41 de ani a recunoscut că joi seara s-au îmbătat din nou, s-au certat și l-a lovit pe concubinul ei cu un inel de la plita de fontă în zona feței, iar apoi l-a pus în pat și l-a învelit cu o pilotă.
Joi, 30 noiembrie, la ora 19:31, lucrătorii Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta au fost sesizați prin  112 de către un bărbat din Moldova Sulița că vecinul său, Uhrenciuc Vasile, de 67 ani, ar fi fost ucis de concubina sa, Purșega Ana, de 41 ani.
Polițiștii s-au deplasat urgent la fața locului, descoperind cadavrul  lui Uhrenciuc Vasile pe un pat, în locuința concubinei sale.
Din  verificările efectuate s-a stabilit faptul că cei doi aveau o relație de concubinaj de aproximativ 16 – 17 ani de zile, locuiau împreună într-o casă din Moldova-Sulița, proprietatea femeii.  Cei doi erau consumatori înrăiți de băuturi alcoolice în exces, predominant spirt medicinal.
Fiind audiată, Purșega Ana a recunoscut  că, în urma unui conflict spontan, pe fondul consumului excesiv de băuturi alcoolice, i-a aplicat  lui Uhrenciuc Vasile o lovitură în zona feței, utilizând un inel metalic al plitei din fontă montată pe soba de teracotă, din încăperea unde locuiau. Ulterior, întrucât bărbatul a început să se simtă rău și s-a așezat în pat, l-a învelit cu o pilotă, fără a-i verifica starea de sănătate.
FEmeia a fost reținută pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Suceava, în vederea luării unei măsuri preventive.

Vezi si

250 de medici stomatologi au participat la un curs organizat de Colegiul Medicilor Stomatologi Suceava

Sâmbătă, 2 martie 2024, Colegiul Medicilor Stomatologi Suceava (CMS-SV) a organizat o întâlnire la care …