Sunday , July 3 2022

Bărbat de 64 de ani, rănit după ce a căzut cu o trotinetă electrică într-un pârâu din Vatra Dornei

Duminică, în jurul orei 12, o femeie a observat în albia pârâului Căprioarei din Vatra Dornei un bărbat cu capul lângă un scuter, motiv pentru care a apelat serviciul de urgență 112.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul B. Octavian, de 64 dfe ani, în timp ce conducea un scuter pe strada Chiliei din municipiul Vatra Dornei, din direcția Foresta către Argestru, având intenția de a vira la dreapta pentru a intra pe strada Căprioarei, pe fondul vitezei neadaptate a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă prin stânga, căzând la o diferență de nivel de aproximativ 2,6 m în albia pârâului Căprioarei. În urma evenimentului numitul B. Octavian a fost rănit ușor, fiind transportat la Spitalul municipal Vatra Dornei, unde i s-a stabilit următorul diagnostic: traumatism bazin și traumatism genunchi bilateral.

Bărbatul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest din cauza leziunilor suferite din accident, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată, s-a constatat faptul că sus-numitul suferă de epilepsie.

În continuarea cercetărilor, polițiștii s-au deplasat la domiciliul acestuia, pentru a verifica documentele vehiculului, ocazie cu care au constatat că acesta face parte din categoria trotinetelor electrice și nu se supune înmatriculării sau înregistrării, iar conducătorul acestuia nu este obligat să dețină permis de conducere.

Vezi si

Două fete de 16 ani și un băiat de 18 ani s-au răsturnat cu un Mercedes la Bivolărie-Vicovu de Sus. Toți trei au fost răniți, tânărul fiind în stare foarte gravă

Sâmbătă seara, în jurul orei 21, pe raza localității Bivolărie – Vicovu de Sus, un …