Saturday , January 28 2023

Bărbat de 57 de ani, mort după ce halatul de pe el a fost prins într-un tocător de strujeni, strangulându-l

Sâmbătă, la ora 12.30, polițiștii din Vicovu de Sus au fost sesizați prin 112 de către un bărbat din Straja cu privire la faptul că l-a găsit pe Dumitru B., de 57 ani,  decedat într-o anexă gospodărească. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că Dumitru B. a venit sâmbătă la   sora sa pentru a o ajuta la diverse activități gospodărești. Din discuțiile purtate cu cei prezenți, s-a stabilit faptul că în timp ce Dumitru B. tăia strujeni cu ajutorul unui tocător mecanic, acesta și-a agățat halatul cu care era îmbrăcat într-o roată a mecanismului, aceasta provocându-i strangularea.

politia, masina noua Obiectiv

La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD care a constatat decesul lui Dumitru B.. În cauză a fost dispusă efectuarea unei necropsii în vederea stabilirii cauzei decesului, cadavrul lui Dumitru B. fiind depus la morga Spitalului Municipal Rădăuți.

Cu ocazia efectuării cercetării la fața locului împreună cu un tehnician criminalist din cadrul Poliției municipiului Rădăuți s-a constatat faptul că nu sunt urme vizibile de violență pe corp, iar în anexa gospodărească nu au fost identificate urme care să creeze vreo suspiciune. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipal Rădăuți în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzelor decesului. În cauză s-a întocmit dosarul penal cu privire la infracțiunea de „ucidere din culpă”.

Vezi si

Peste 4.000 de cereri de azil, înregistrate anul trecut la Centrul Regional de la Rădăuți. 3.086 de permise de ședere, acordate ucrainenilor refugiați

Peste 4.000 de cereri de azil au fost gestionate în anul 2022 de polițiștii de …