Sunday , August 14 2022

Bărbat de 56 de ani din Ipotești, reținut după ce, cu permisul suspendat, a făcut un accident, a fugit și a refuzat apoi să sufle în etilotest

Luni seara, la ora 18.30, D.  Nicolae, de 56 ani, din  Ipotești, în tim ce conduce un autoturism VW pe DN 17, în comuna Vama, sat Prisaca Dornei, a provocat un accident rutier soldat cu pagube materiale. După producerea accidentului rutier, bărbatul a părăsit locul accidentului, fiind găsit de polițiști la circa 1 km, în albia râului Hurghiș, încercând să fugă.

Şoferul emana halenă alcoolică și i s-a cerut  să se supună unei testări cu aparatul alcooltest, acesta refuzând testarea.  A fost dus la Spitalul Câmpulung Moldovenesc unde, în fața lucrătorilor Spitalului, a refuzat prelevarea de mostre biologice de sânge.

De asemenea, în urma verificărilor a reieșit faptul că bărbatul din Ipotești  este posesor de permis de conducere, însă acesta suspendat.

Polițiștii au întocmit dosar penal privind infracțiunile de conducere fără permis și refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice, dispunând reținerea  lui D. Nicolae pe o durată de 24 ore.

Vezi si

O fetiță de 9 ani a ajuns la spital, după ce o mașină s-a răsturnat la Dorna Arini

Vineri seara, în jurul orei 19.30, un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile pe  …