Wednesday , November 30 2022

Barbat de 50 de ani, trimis in judecata dupa ce a incercat sa-si omoare concubina si pe tatal acesteia

Gheorghe Amarii, `n v=rst\ de 50 de ani, din R\d\[eni, va fi judecat pentru s\v=r[irea infrac]iunilor de tentativ\ la omor deosebit de grav, violare de domiciliu [i distrugere

Procurorii Parchetului de pe l=ng\ Tribunalul Suceava au dispus, zilele trecute, trimiterea în judecat\, în stare de arest preventiv, a inculpatului Gheorghe Amarii, sub aspectul s\v=r[irii infrac]iunilor de tentativ\ la omor deosebit de grav, violare de domiciliu [i distrugere. Conform probatoriului administrat `n cauz\ s-a constatat c\ `n seara zilei de 15 decembrie, anul trecut, în jurul orelor 20:30, inculpatul Gheorghe Amarii s-a deplasat la imobilul în care locuiau concubina sa [i tat\l acesteia [i dup\ ce a spart un geam, prin locul astfel creat, a p\truns în interior. Cu un cu]it pe care-l avea asupra sa, inculpatul le-a aplicat celor dou\ victime mai multe lovituri în zone vitale, cauz=ndu-le leziuni grave. Dosarul a fost înaintat, spre competent\ solu]ionare, Tribunalului Suceava.
Ini]ial s-a stabilit c\ via]a celor dou\ victime nu au fost puse `n pericol, `ns\ procurorii au dedus apoi c\ leziunile create au fost de natur\ s\ duc\ la decesul acestora dac\ nu ar fi fost internate `n spital.
De men]ionat c\ Gheorghe Amarii nu este la prima infrac]iune de acest gen, el fiind condamnat `n trecut pentru s\v=r[irea infrac]iunii de omor deosebit de grav. Fapta s-a petrecut cu mult timp `n urm\, `n anul 1986, atunci c=nd Amarii [i-a ucis socrii folosind un topor. Judec\torii l-au condamnat la o pedeaps\ de 20 de ani de `nchisoare, `ns\ a fost eliberat mult mai repede, pentru bun\ purtare. (P.B.)

Vezi si

Peste 300 de polițiști suceveni acționează în perioada minivacanței de Sf. Andrei și 1 Decembrie

În perioada 30 noiembrie – 04 decembrie, polițiștii de ordine publică și rutieră din cadrul …