Saturday , June 22 2024

Bărbat de 49 de ani, rănit grav în timp ce ajuta la demolarea unei case bătrânești din Horodnic de Sus

Miercuri dimineață, M. Gheorghiță, de 49 ani, din  Horodnic de Sus, s-a deplasat la locuința mătușii sale, P. Lucica, situată în comuna Horodnic de Sus, pentru a o ajuta la demolarea unei case bătrânești. În jurul orelor 13.05, în timp ce demola un perete interior împreună cu alți doi bărbați,  M. Gheorghiță a fost surprins de căderea neașteptată a peretelui și a fost prins sub dărâmături.

La fața locului au intervenit inițial mai multe persoane care treceau prin zonă și care au ajutat la scoaterea de sub dărâmături a bărbatului de 49 de ani.  La momentul sosirii la fața locului a echipajului de ambulanță, numitul Moroșan Gheorghiță era scos de sub dărâmături, fiind preluat și stabilizat de către personalul medical, fiindt diagnosticat cu „traumatism toracic sever, observație de bolet costal stâng”, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgențe Suceava.

Din discuțiile purtate cu mătușa și unchiul victimei, a rezultat că nepotul lor, M. Gheorghiță, lucra ca și zilier la diferite persoane de pe raza comunelor Horodnic de Sus și Horodnic de Jos, acesta fiind și motivul pentru care i-au solicitat ajutorul la demolarea locuinței bătrânești.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămarea corporală din culpă”.

Vezi si

Cherestea și lemn în valoare de peste 5.000 lei, confiscate de polițiști în urma unor controale în trafic

Vineri, la ora 15.10,  pe Drumul Județean 175, pe raza comunei Fundu Moldovei, polițiștii au …