Wednesday , May 18 2022

Bărbat de 47 de ani din Vicovu de Sus, beat cui la volanul unui Audi, urmărit de poliție vreo 15km, până a căzut cu mașina pe malul râului Suceava

Sâmbătă seara, la ora 22:55, pe raza localității Straja, polițiștii au făcut semnal regulamentar de oprire unui autoturism marca AUDI A6, ce avea o deplasare sinuoasă către localitatea Brodina. Șoferul nu s-a conformat semnalelor de oprire efectuate din autospeciala de poliție, continuându-și deplasarea cu viteză mărită către localitatea Brodina. Deoarece autoturismul în cauză prezenta un real pericol pentru siguranța traficului rutier, acesta circulând haotic, lucrătorii de poliție au procedat la urmărirea acestuia în trafic, având semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

După o distanță de aproximativ 15 km, conducătorul autoturismului marca AUDI A6, ajuns în localitatea Brodina, în timp ce a încercat să efectueze virajul la stânga, a derapat, a părăsit partea carosabilă, a intrat în coliziune cu un parapet, după care autoturismul a plonjat în apropirea albiei râului Suceava.

Polițiștii l-au scos imediat pe șofer din mașină, pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă acesta a refuzat, precizând faptul că nu a suferit leziuni în urma evenimentului. Șoferul, un bărbat de  47 de ani, din Vicovu de Sus le-a spus polițiștilor că nu a oprit  deoarece a consumat băuturi alcoolice înainte de a conduce autoturismul pe drumurile publice. Fiind testat cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare de 0.85 mg./l pur alcool în aerul expirat.

Bețivanul teribilist s-a ales cu dosar penal pentru „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Vezi si

Pagube de aproximativ 400.000 de euro în urma uriașului incendiu de la o firmă de prelucrarea lemnului din Vatra Dornei

Polițiștii au continuat cercetările privind incendiul de luni de la o societate de prelucrarea lemnului …