Saturday , October 1 2022

Bărbat de 43 de ani din Rădăuți, băgat în arest după ce a încălcat un ordin de protecție care-i interzicea să se apropie de casa iubitei sale

În noaptea de sâmbătă spre duminică, la  ora 01.50, Poliția municipiului Rădăuți a emis un ordin de protecție provizoriu pentru persoana C. Cristina, împotriva concubinului ei, B. Sandu, acesta fiind obligat să păstreze o distanță de 100 de metri față de femeie  și imobilul unde locuiește în municipiul Rădăuți.

Duminicâ dimineață, la ora 08.23, C. Cristina se afla la domiciliu când a primit pe rețeaua de socializare messenger mai multe mesaje, prin care i-au fost adresate amenințări cu acte de violență, amenințări de natură a-i induce acesteia o stare de temere. De asemenea, la ora 14.58, concubinul ei a încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție provizoriu apropiindu-se la o distanță mai mică de 100 de metri de casa în care se afla femeia.

Prin ordonanța organului de cercetare penală al poliției judiciare din cadrul Poliției municipiului Rădăuți  s-a dispus reținerea pentru 24 de ore lui B. Sandu, în vârstă de 43 de ani, acesta fiind introdus în arestul IPJ Suceava. (O.S.)

Vezi si

Zeci de șoferi amendați, în urma unei razii a Poliției la Rădăuți

Având în vedere evoluţia situaţiei operative şi a indicatorilor dinamici pe linie de poliţie rutieră …