Wednesday , February 8 2023

Bărbat de 43 de ani din Câmpulung, reținut după ce și-a dat pantalonii jos în fața a două fete care se plimbau pe stradă

Miercuri, în jurul orei 16:03, Poliția Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că  P. Valentin, de 43 ani, din localitate, aflat în stare avansată de ebrietate, a efectuat acte obscene în public, în prezența a două fete de 12 și respectiv 14 ani, fără a exista contact fizic sau a agresa vreo persoană.

Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit că cele două fete, în timp ce se plimbau pe str. Pârâul Deia, din Câmpulung Moldovenesc, s-au intersectat cu P. Valentin, aflat în stare de ebrietate. Acesta s-a oprit, și-a dat pantalonii jos și a făcut gesturi obscene. Profitând de faptul că bărbatul se afla în stare avansată de ebrietate, minorele au fugit și au apelat numărul unic de urgență 112.

Echipajele de poliție s-au deplasat cu operativitate în zona indicată, unde l-au găsit și încătușat pe bărbatul de 43 de ani, acesta fiind transportat la sediul poliției pentru audieri.

În urma probatoriului administrat, s-a dispus reținerea lui P. Valentin pentru 24 ore.

A fost deschis un dosar penal în cadrul căruia se efectuează cercetări privind comiterea infracțiunilor de „corupere sexuală a minorilor” și „ultraj contra bunelor moravuri”.

Vezi si

ISU Suceava: 10 incendii provocate de coșurile de fum necurățate sau neizolate în doar 24 de ore

Încă de la debutul sezonului rece, dar și pe toată perioada acestuia, Inspectoratul pentru Situații …