Bărbat de 40 de ani din Sucevița, mort după ce s-a electrocutat la o freză de prelucrare a lemnului

reportersite
12 iulie 2020, 14:11

Sâmbătă, la ora 11.31, patrula de siguranță publică din cadrul Poliție Rurală Marginea a fost sesizată prin 112, de un asistent medical din cadrul S.A.J. Suceava, despre faptul că s-a intervenit pentru resuscitarea unei persoane electrocutate.

În urma deplasării la fața locului și a verificărilor efectuate a rezultat că S. C., de 40 ani, locuia împreună cu familia  într-un imobil din Sucevița.

Sâmbătă, în jurul orei 10.30, în timp ce se afla într-o anexă a locuinței, S. C. efectua o lucrare la o freză de prelucrare a lemnului, moment în care s-a electrocutat. După aproximativ 10 minute, soția acestuia l-a găsit căzut la pământ. În urma deplasării la fața locului, personalul medical a  constatat decesul la ora 11.50.

Totodată, în urma examinării sumare a cadavrului, nu au fost identificate urme de violență, acesta prezenta urme specifice electrocutării la palma mâinii stângi, nefiind suspiciuni cu privire la cauza decesului.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipal Rădăuți în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cauzelor decesului.  În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală  sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”.