Saturday , February 4 2023

Bărbat de 39 de ani din Vama, băgat după gratii după ce, la beție, și-a înjunghiat fratele

Miercuri, 17 noiembrie,  în jurul orei 21.11,  polițiștii din Vama au fost sesizați de către S. E. despre faptul că, în urma unui conflict spontan și a consumului de alcool, S. Nicolai, de 39 ani, i-a aplicat fratelui său, Florin,  o lovitură cu un cuțit în zona stângă a claviculei.

La sosirea patrulei de poliție au fost identificate apelanta, victima și autorul, acesta din urmă fiind în stare vădită de ebrietate.

Femeia care a sunat la 112, mama celor doi frați, a declarat că nu a fost de față în momentul săvârșirii faptei, ci doar l-a auzit pe fiul său Florin spunând că a fost lovit de fratele său.

Bărbatul rănit a fost transportat la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, unde i s-au acordat îngrijiri medicale.

Având în vedere că la săvârșirea agresiunii a fost folosit un cuțit, la fața locului s-au deplasat și lucrătorii din cadrul SIC – IPJ Suceava împreună cu procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava și s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul S. Nicolai, sub aspectul comiterii infracțiunilor de ”violență în familie” și ”tentativă la infracțiunea de omor”.

De asemenea procurorul de caz a dispus față de S. Nicolai măsura reținerii preventive pentru o perioadă de 24 ore, urmând a fi prezentat Tribunalului Suceava cu propunere de arestare preventivă.

Vezi si

Programul detaliat al manifestărilor organizate de Primărie la împlinirea a 635 de ani de la atestarea documentară a Sucevei

Primăria municipiului Suceava a anunțat, sâmbătă dimineață, programul detaliat al manifestărilor prilejuite de sărbătorirea împlinirii …