Bărbat de 35 de ani din Suceava, prins la Bacău cu țigări de contrabandă în valoare de aproape 100.000 de euro

reportersite
16 septembrie 2020, 12:48

Un bărbat de 35 de ani din Suceava a fost prins ieri de polițiști în timp ce transporta peste 30.000 de pachete de țigarete de contrabandă. El a fost descoperit pe o șosea din județul Bacău și a rămas fără marfă și fără mașina pe care o conducea.

Potrivit Poliției Române, poliţiştii din Bacău au confiscat 31.474 de pachete de ţigarete de contrabandă, de la un bărbat din judeţul Suceava, depistat în trafic. Incidentul s-a produs marți. Șoferul în vârstă de 35 de ani a fost oprit în trafic și în interiorul autoutilitarei au fost descoperite ţigarete, netimbrate şi fără documente de provenienţă, depozitate în spaţii disimulate.
secretarasite
Cele 31.474 de pachete de ţigarete, în valoare de aproximativ 440.000 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar bărbatul din Suceava a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău.
De asemenea, polițiștii au confiscat mașina folosită la transportul țigaretelor. Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, care continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău.
secretarasite

reportersite