Sunday , February 5 2023

Bărbat de 27 de ani din comuna Slatina, prins cu un permis de conducere fals

Duminică, 4 octombrie, la ora 01:47, polițiștii au oprit în zona centrală  a municipiului Suceava un autoturism marca Volkswagen Sharan, întrucât conducătorul acesteia a redus viteza de deplasare la observarea autospecialei de poliție.

Conducătorului autoturismului, identificat în persoana lui P. A., de 27 ani, din comuna Slatina, a prezentat pentru control un permis de condu­cere britanic.

Întrucât existau suspiciuni cu privire la ­au­tenticitatea permisului de conducere prezentat, în urma verificării s-a constatat faptul că susnumitul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie.

Pe timpul discuțiilor purtate cu conducătorul auto acesta avea un comportament suspect și a fost condus la sediul Poliției Municipiului Suceava în vederea efectuării de verificări, moment în care a recunoscut că permisul prezentat este fals. În cauză a fost întocmit dosarul penal pentru comiterea infracțiunilor de „conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule”.
secretarasite

Vezi si

Programul detaliat al manifestărilor organizate de Primărie la împlinirea a 635 de ani de la atestarea documentară a Sucevei

Primăria municipiului Suceava a anunțat, sâmbătă dimineață, programul detaliat al manifestărilor prilejuite de sărbătorirea împlinirii …