Sunday , July 3 2022

Bărbat cu permisul reținut, rănit după ce s-a răsturnat cu un tractor la Putna

 Vineri seara, în jurul orei 21.50, B. Cristian, de 40 ani, se deplasa pe un drum comunal din Putna conducând un motocultor, iar la un moment dat a intrat cu acesta într-un șant de pe marginea drumului, fiind rănit.

Bărbatul a fost preluat de către echipajul de ambulanță, acesta suferind leziuni la nivelul capului, pieptului și a membrului inferior drept, fiind transportat pentru ingrijiri medicale de specialitate la Spitalul Municipal Rădăuți unde a fost diagnosticat cu Politraumă prin accident rutier și fractură gleznă dreaptă.

El nu a putut fi testat cu aparatul alcooltest datorită leziunilor pulmonare suferite în urma accidentului, însă cu acordul său, i-au fost prelevate în vederea stabilirii alcoolemiei, 2 mostre de sânge.

Fiind verificat în bazele de date ale Poliției Române acesta figurează cu dreptul de a conduce REȚINUT.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul cu permisul suspendat, conducerea unui vehicul neânmatriculat/neînregistrat și vătămare corporală din culpă.

Vezi si

Două fete de 16 ani și un băiat de 18 ani s-au răsturnat cu un Mercedes la Bivolărie-Vicovu de Sus. Toți trei au fost răniți, tânărul fiind în stare foarte gravă

Sâmbătă seara, în jurul orei 21, pe raza localității Bivolărie – Vicovu de Sus, un …