Monday , September 26 2022

Bărbat care trebuia să stea în carantină, prins beat la volan, la Câmpulung

Miercuri seara, în jurul orei 21.20, echipajul de poliție din cadrul Poliției municipiului Câmpulung Moldovenesc, în timp își desfășurau atribuțiile de serviciu pe str. Calea Bucovinei din localitate, a observat un autoturism marca AUDI A4,  înmatriculat în Franța, care circula haotic.

Fiind oprit pentru control, conducătorul auto a fost identificat în persoana numitului N. Vasile, de 34 ani, din C-lung Moldovenesc, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar ulterior i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a stabilit faptul că numitul N. Vasile figurează carantinat la domiciliu, deoarece la data de 08.05.2021 a venit din Franța și era obligat să stea la domiciliu stabilit până la data de 21.05.2021. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 lei și s-a procopsit și cu dosar penal cu privire la infracțiunea de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

Vezi si

Patru gospodării distruse de incendii, în mai puțin de 24 de ore

În mai puțin de 24 de ore, pompierii militari suceveni au fost nevoiți să intervină …