Thursday , May 23 2024

Bărbat care a amenințat cu cuțitul angajații unui restaurant din Rădăuți, prins cu ajutorul unui polițist aflat în timpul liber

Duminică seara, la ora 19.53, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că o persoană amenință personalul din bucătăria unui  restaurant având asupra sa și un cuțit.

Bărbatul, în vârstă de 40 ani, din municipiul Rădăuți, a consumat băuturi alcoolice în incinta unui restaurant din Rădăuți și a avut unele disensiuni cu personalul localului în privința notei de plată. Individul a pătruns pe ușa secundară în incinta bucătăriei restaurantului, loc în care a scos un cuțit pe care îl avea asupra sa, adresând totodată amenințări cu acte de violență angajaților aflați în acel moment în bucătărie. Pentru aplanarea situației a intervenit un lucrător din cadrul Serviciului Rutier, de 37 ani, din Rădăuți, care era în timpul liber și se afla în restaurant la acea oră, solicitând persoanei în cauză să părăsească incinta, împrejurare în care a fost amenințat și el. În aceste condiții agresorul a părăsit în fugă incinta restaurantului, iar lucrătorul din cadrul Serviciului Rutier l-a urmărit pentru a-l imobiliza și deposeda de cuțit.

La un moment dat, au sosit și echipajele de poliție și jandarmi chemate de personalul restaurantului și au reușit pe o stradă laterală să il imobilizeze și să îl încătușeze pe bărbatul de 40 de an.

Din verificările efectuate a rezultat faptul că, în momentul în care a fost urmărit de polițiști și jandarmi bărbatul a aruncat cuțitul, într-o grădină din apropiere, cuțitul fiind găsit ulterior de către polițiști. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de „amenințare”. Bărbatul respectiv a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Suceava.

Vezi si

Candidații înscriși pentru admiterea la Colegiul Militar ”Ștefan cel Mare” susțin vineri proba scrisă

Elevii claselor a VIII-a care s-au înscris în vederea admiterii la Colegiul Național Militar ”Ștefan …