Sunday , June 26 2022

Bărbat beat și fără permis, băgat în arest după ce a provocat un accident la Câmpulung Moldovenesc

Vineri, 6 mai, în jurul orei 14:45, M. Victor, în vârstă de 35 ani, din comuna Fundu Moldovei, a condus un autoturism Ford pe strada Calea Bucovinei din municipiul Câmpulung Moldovenesc, având direcţia de deplasare dinspre comuna Vama spre comuna Pojorâta, provocând un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat faptul că M. Victor emană halenă alcoolică.  În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0.70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cu ocazia discuțiilor purtate cu cel în cauză, a rezultat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere, iar ăn urma verificpărilor verificări în bazele de date s-a constatat că M. Victor nu este posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicole.

În urma cercetărilor, organele de cercetare penală au dispus luarea măsurii preventive a reținerii pe o perioadă de 24 de ore, față de suspectul M. Victor, acesta fiind introdus în arestul I.P.J. Suceava.

Vezi si

129 de amenzi, 17 permise reținute și 17 certificate de înmatriculare retrase sâmbătă noaptea, în timpul unei razii pe străzile municipiului Suceava

Începând de sâmbătă seara, de la ora 17.00 și până duminică dimineață la ora 04.00, …