Saturday , May 8 2021

Bărbat beat cui, găsit de polițiști lângă mașina cu care s-a răsturnat

Duminică,în jurul orei 09.05, lucrătorii de poliție rutieră aflați în exercitarea atribuțiunilor de serviciu au fost dirijați să se deplaseze pe DN 17 A, în afara localității Dornești, unde un autovehicul este răsturnat în afara părții carosabile. Pe câmpul din imediata apropiere a DN 17 A a fost identificat răsturnat pe cupolă autoturismul marca Audi A4, proprietatea lui R. Alexandru, de 42 ani, din municipiul Rădăuți.  La fața locului era prezent un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Rădăuți  și un echipaj SMURD.

politia, masina noua Obiectiv

Conducătorul auto a fost identificat în apropierea autoturismului. Lucrătorii de poliție prezenți la fața locului au stabilit faptul că acesta conducea autoturismul marca Audi A4, pe DN 17 A, pe raza localității Dornești, având direcția de deplasare dinspre Siret către centrul comunei Dornești, iar la un moment dat, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, pe un sector de drum în aliniament a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă în partea dreaptă și s-a răsturnat pe cupolă. Au rezultat avarii la autoturism. Conducătorul auto se afla singur în autoturism și a refuzat să fie transportat la Spitalul Municipal Rădăuți pentru acordarea de îngrijiri medicale deoarece nu a suferit leziuni, în cauză fiind vorba despre un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Întrucât R. Alexandru emana miros de alcool a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul testului indicând valoare de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Având în vedere rezultatul alcoolemiei, i-au fost recoltate două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei la Spitalul Municipal Rădăuți.În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Vezi si

300 de doze de vaccin antiCovid Johnson & Johnson vor fi distribuite medicilor de familie

Dozele vor ajunge în cabinete din Rădășeni, Ostra, Ipotești, Adâncata, Șerbăuți, Grănicești, Mănpstirea Humorului, Straja, …