Monday , July 22 2024

Bărbat băut și fără permis, depistat la Frasin la volanul unei mașini cu numere expirate din 2021

Miercuri dimineață, la ora 07.25, la Frasin, pe DN 17, polițiștii au observat  un autoturism  Skoda,  Fabia, de culoare albastru, cu numărul de circulație provizoriu, care se deplasa către orașul Gura Humorului.  Având  suspiciuni că numerele sunt expirate, polițiștii au oprit mașina, la volanul căreia se afla P. Mihăiță, în vârstă de 52 ani, domiciliat în comuna Vama. Acesta nu a putut prezenta niciun document, dar ăn urma verificărilor, polițiștii au stabilit că bărbatul nu are permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule.

În ce privește mașina Skoda,  s-a stabilit că vehicul figurează cu data emiterii autorizației de circulație 13.11.2020, iar la data de 10.02.2021 autorizația de circulație provizorie a expirat.

Șoferul a  a fost testat cu etilometru, rezultând o alcoolemie de 0,38 mg./l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost sancționat contravențional cu 20 puncte amendă, respectiv suma de 3.300 lei.

Pe numele lui bărbatului din Vama a fost deschis dosar penal pentru săvârșirea infracţiunilor  de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere” și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

Vezi si

Trei zile pline de dansuri și cântece bucovinene la Câmpulung Moldovenesc. Show total susținut de Lupii lui Calancea și Surorile Osoianu, urmat de un fabulos foc de artificii

În weekendul acesta, principalul eveniment din zona de munte a județului Suceava a fost Festivalul …