Thursday , June 1 2023

Bărbat băgat în arest pentru că a încălcat ordinul de protecție care-i interzicea să intre în casa soției sale

Duminică, la ora 15.21, Poliția orașului Vicovu de Sus a fost sesizată prin  112 de către N. Elena, de 38 ani, din localitate, cu privire la faptul că soțul său, N. Daniel, de 41 ani, a revenit la domiciliu, încălcând astfel obligațiile impuse prin ordinul de protecție prvizoriu emis de către lucrătorii de poliție din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus cu două zile mai devreme.

Bărbatul a fost găsit de polițiști în holul casei, fiind în stare de ebrietate, iar la vederea echipajului a intrat în baia locuinței. Ulterior, a ieșit din baie în curte șI a declarat  faptul că avea la cunoștință despre ordinul de protecție emis împotriva sa, însă a revenit la domiciliu pentru a-și lua cîteva haine.   Fiind audiată, femeia a spus că soțul său a venit la domiciliu, în jurul orei 15.10, fiind în stare de ebrietate și a început să provoace scandal, reproșându-i faptul că a chemat poliția. S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție provizoriu a oricăreia dintre măsurile prevăzute și dispuse prin ordinul de protecție provizoriu” și, la ora 18.45 s-a dispus reținerea lui N.Daniel pe o perioadă de 24 de ore, acesta fiind introdus în arestul IPJ Suceava.

Vezi si

Minivacanța 1-5 iunie, ideală pentru drumeții în Bucovina

Vicepreședintele  Consiliului Județean Suceava,  Niculai Barbă, îndeamnă turiștii și sucevene să efectueze în minivacanța din …