Friday , January 21 2022

Bărbat băgat în arest după ce a intrat în casa soției, încălcând un ordin de restricție emis cu câteva ore mai devreme

Miercuri dimineață, în jurul orelor 05:14, polițiștii din Gălănești au fost sesizați prin 112, de către O. Lăcrimioara, de 50 ani, cu privire la faptul că soțul său, O. Emilian, de 50 ani, a încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție provizoriu emis împotriva sa de către lucrătorii de poliție la data de 01.12.2021, la ora 01:00, acesta spărgând un geam tip termopan din dormitor și a pătruns în locuința de domiciliu.

O. Emilian a fost găsit de polițiști în garajul locuinței, din comuna Frătăuții Vechi. Fiind întrebat cu privire la motivul pentru care s-a reîntors la locuința de domiciliu, acesta a relatat faptul că a venit să își ia autoturismul proprietate personală.

 În cauză s-a întocmit  dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție provizoriu a oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecție” și ”distrugere”.

Având în vedere specificul faptei și modul de comitere, respectiv pericolul social concret al acestei infracțiuni, prin ordonanța organului de cercetare al poliției judiciare din data de 01.12.2021, s-a dispus reținerea bărbatului pentru o perioadă de 24 de ore.

Vezi si

Cadavrul carbonizat al unui bărbat, descoperit la Mihăiești – Horodniceni, unde a fost un puternic incendiu de vegetație uscată

Joi după-amiază, la orele 17.00, polițiștii din Mălini au fost sesizaţi prin  112 cu privire …