Monday , January 30 2023

Bărbat băgat în arest după ce a intrat în casa soției, încălcând un ordin de restricție emis cu câteva ore mai devreme

Miercuri dimineață, în jurul orelor 05:14, polițiștii din Gălănești au fost sesizați prin 112, de către O. Lăcrimioara, de 50 ani, cu privire la faptul că soțul său, O. Emilian, de 50 ani, a încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție provizoriu emis împotriva sa de către lucrătorii de poliție la data de 01.12.2021, la ora 01:00, acesta spărgând un geam tip termopan din dormitor și a pătruns în locuința de domiciliu.

O. Emilian a fost găsit de polițiști în garajul locuinței, din comuna Frătăuții Vechi. Fiind întrebat cu privire la motivul pentru care s-a reîntors la locuința de domiciliu, acesta a relatat faptul că a venit să își ia autoturismul proprietate personală.

 În cauză s-a întocmit  dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție provizoriu a oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecție” și ”distrugere”.

Având în vedere specificul faptei și modul de comitere, respectiv pericolul social concret al acestei infracțiuni, prin ordonanța organului de cercetare al poliției judiciare din data de 01.12.2021, s-a dispus reținerea bărbatului pentru o perioadă de 24 de ore.

Vezi si

Aeroportul Suceava, locul doi într-un top european, din punct de vedere al creșterii procentuale a numărului de pasageri

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat sâmbătă, 28 ianuarie 2023, că, într-un clasament …