Monday , December 4 2023

Bărbat băgat după gratii,  după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat și cu o alcoolemie de 1,15 %o mg/l alcool pur în sânge

În data de 21 mai 2022, M. Daniel Gheorghiță  a condus pe drumurile publice autoturismul având dreptul de a conduce suspendat și fiind sub influența băuturilor alcoolice. După prelevarea probelor bilogice, în cursul zilei de 24 mai polițiștii au primit rezultatul alcoolemiei, la data comiterii faptei cel în cauză având o concentrație de 1,15 %o mg/l alcool pur în sânge prima probă și 1,05 %o alcool pur în sânge a doua probă.

Având în vedere probatoriul administrat, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de M. Daniel Gheorghiță pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe, după care s-a dispus reținerea suspectului pentru o perioadă de 24 de ore. Dosarul urmează a fi soluționat de lucrătorii Secției 14 Vama sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc.

Vezi si

Despre bani în fiecare materie: 6 decembrie este ultima zi în care îți poți înscrie școala în LifeLab (P)

LifeLab by BCR ajută profesorii și elevii să înțeleagă importanța educației financiare în orice domeniu. …