Monday , February 6 2023

Bărbat arestat pentru că a sechestrat și bătut o tânără de 19 ani, într-un apartament pe strada Rulmentului

Vineri dimineață, la ora 04.28, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 despre faptul că tânără a fost agresată într-un imobil pe str. Rulmentului, din Suceava, de către B. Valentin din Hănțești.

La faţa locului au fost identificate T. Florentina, din Zvoriștea și F. Mihaela Gabriela, din Ostra, ambele de 19 ani. F. Mihaela a declarat faptul că prietenul ei B. Valentin a urmărit-o pe aceasta din momentul când a terminat serviciul, iar pe drumul spre adresa unde locuieşte a lovit-o meargand împreună cu el la domiciliul ei.

Totodată, persoana vătămată F. Mihaela a declarat verbal faptul că prietenul ei i-a luat din mână cheile de la imobil şi telefonul împotriva voinţei ei. Tânăra i-a cerut lui B. Valentin să nu intre în locuinţă, însă acesta nu s-a conformat, a pătruns în apartament, a încuiat uşa imobilului pe interior şi a continuat să o lovească.

La faţa locului a ajuns un echipaj al Serviciului de Ambulanţă, care i-a acordat victimei primele îngrijiri medicale, stabilindu-se un diagnostic prezumtiv de „traumatism umăr stâng”, fiind transportată la Spitalul Judeţean Suceava în vederea continuării investigaţiilor medicale.Prin ordonanţa organelor de cercetare penală din data de 12.06.2020 s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de suspectul B. Valentin pentru comiterea infracţiunilor de „lipsire de libertate în mod ilegal”, ameninţare, violare de domiciliu, „lovirea sau alte violenţe” și „furt calificat”.

De asemenea, s-a dispus reţinerea suspectului B. Valentin pentru 24 de ore, iar dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propunere de arestare preventivă. Ieri, Judecătoria Suceava a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava şi a dispus arestarea pentru 30 de zile a inculpatului Bontea Valentin. (O.S.)


 

Vezi si

USV ocupă locul 6 la nivel național și poziția 1.464 pe plan mondial, conform Webometrics Ranking of World Universities 2023

Ediția din ianuarie 2023 a clasamentului mondial Webometrics Ranking of World Universities plasează Universitatea ”Ștefan …