Friday , September 30 2022

Bărbat arestat pentru că a făcut sex cu o fată de 13 ani, a filmat-o și a răspândit imaginile pe whatsapp

Marți, 20 septembrie 2022, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) – Serviciul Teritorial Suceava au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat  de 32 de ani din Vaslui, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de ”pornografie infantilă” și ”act sexual cu un minor”.

Conform procurorilor, în luna decembrie 2021, bărbatul respectiv ar fi abordat pe rețelele sociale  o fată de 13 ani  din județeul Suceava, cu care a întreținut apoi relații sexuale normale și orale. Individul ar fi filmat toate scenele, răspândind apoi înregistrările pe diverese rețele de socializare și pe whatsapp.

În data de 20 septembrie, sub coordonarea procurorilor  DIICOT  Suceava, polițiștii BCCO Suceava – Serviciul de Combatere a Criminalității Informatice, în colaborare cu polițiști din Vaslui, au efectuat o percheziție la domiciliul suspectului, ridicând mai multe probe.

Bărbatul a fost adus la audieri și reținut, iar miercuri, 21 septembrie, Tribunalul Suceava a decis arestarea sa pentru 30 de zile. (O. S.)

Vezi si

Definitivat examen profesori Suceava Obiectiv

Cadrele didactice se pot înscrie la Definitivat 2023 până la data de 14 octombrie

 După admiterea dosarului de înscriere, candidații la Definitivat 2023 vor avea de susținut, în Etapa …