Wednesday , November 30 2022

Bărbat arestat pentru 30 de zile, acuzat că “a furat” copilul concubinei

Vineri după-amiază, la ora 16.01, Poliția Rădăuți a fost sesizată prin 112 de către C. Narcisa despre faptul că i-a fost furat copilul. Femeia a spus că G. Constantin, concubinul ei, s-a deplasat în lipsa ei la locuința sa, unde se găsea fiul minor, S. T., în compania altor copii. L-a luat pe acesta de mână și a părăsit zona. G. Constantin nu este tatăl minorului, acesta fiind într-o relație de concubinaj cu mama acestuia. Lucrătorii de poliție s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de „lipsire de libertate în mod ilegal”. S-au desfășurat activități de căutare și scotocire în zona  Marginea – Poieni Solca.

La orele 18.20 s-a reușit identificarea de lucrătorii de poliție la domiciliul numitei G. Doina, din Poieni-Solca (mama  bărbatului)  a  copilului și a lui G. Constantin, care a fost condus la  sediul Poliției Municipiului Rădăuți. Băiatul se afla în stare bună, fiind condus împreună cu mama sa, C. Narcisa, în Centrul Maternal Suceava din cadrul D.G.A.S.P.C  Suceava, urmând ca acesta să fie expertizat medico – legal.

Prin ordonanță s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de numitul G. Constantin, pentru săvârșirea infracțiunii de „lipsire de libertate în mod ilegal” și reținerea sa pentru o perioadă de 24 ore. Vineri, G. Constantin a fost prezentat în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Rădăuți, cu propunere de arestare preventivă, care a a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 zile.

Vezi si

Harșovschi: Finalizăm lucrările pe Calea Obcinilor

Sucevenii care locuiesc pe Calea Obcinilor beneficiază acum de 140 locuri de parcare nou reabilitate. …