Sunday , October 2 2022

Barbat acuzat ca a santajat sexual o fata de 14 ani, retinut de politisti

Constantin Asofiei, de 31 de ani, din H=rtop, a fost re]inut dup\ ce a [antajat o minor\ de 14 ani c\ va face publice fotografii compromi]\toare cu aceasta pe internet, dac\ nu va face sex cu el n `n plus, prietenului fetei Asofiei i-a cerut bani sub aceea[i amenin]are

Constantin  Asofiei, un b\rbat de 31 de ani din comuna Hârtop, a fost re]inut luni sear\ pentru 24 de ore fiind acuzat de s\vâr[irea infrac]iunilor de [antaj [i viol, victim\ fiind o minor\ din aceea[i localitate.

În cursul zilei de luni, poli]i[tii Serviciului de Investiga]ii Criminale – IPJ Suceava au efectuat o perchezi]ie la domiciliul lui Constantin Asofiei, de 31 de ani, din comuna Hârtop, jude]ul Suceava ocazie cu care au ridicat mai multe bunuri (sisteme informatice, suporturi optice tip CD [i DVD).  Persoana în cauz\ este suspectat\ cu privire la faptul c\ în luna februarie 2013 i-a solicitat unei minore, `n v=rst\ de 14 ani din H=rtop s\ între]in\ rela]ii sexuale în locuin]a sa, [antajând-o c\, în caz contrar va face publice imagini compromi]\toare care ar fi prezentat victima în situa]ii indecente.

Dup\ consumarea unui act sexual, în zilele urm\toare, învinuitul a solicitat prietenului minorei o sum\ de bani pentru a nu face publice imagini compromi]\toare cu aceasta, promi]ând în schimb c\ le va înmâna suportul magnetic cuprinzând înregistr\rile respective. De asemenea, învinuitul a solicitat ca victima s\ mai între]in\ un raport sexual în cazul în care nu dispune de suma de bani solicitat\.

În urma activit\]ilor investigative desf\[urate [i a probatoriului administrat, în cauz\ a fost dispus\ începerea urm\ririi penale fa]\ de Constantin Asofiei sub aspectul comiterii infrac]iunilor de [antaj [i viol, Totodat\, s-a dispus  re]inerea pe baza de ordonan]\ a  învinuitului pentru o durat\ de 24 de ore, acesta fiind introdus în arestul I.P.J. Suceava, urmând a fi prezentat instan]ei cu propunere de emitere a mandatului de arestare preventiv\. (N.R.)

Vezi si

Săptămâna Europeană a Sportului la Grădinița ”Țăndărică” Suceava

Grădinița cu Program Normal ”Țăndărică” Suceava a derulat  în perioada 23-30 septembrie a.c. Săptămâna Europeană …