Monday , March 4 2024

Barbarie înfiorătoare la Udești. O bucată de fier forjat băgată pe gât unei cățelușe de cinci luni

Asociația ”Casa lui Patrocle” a prezentat marți seara un caz cutremurător descoperit la Udești – Suceava. Un pui de câine, de doar câteva luni, a fost găsit agonizând, după ce un om i-a băgat pe gât o bucată de fier.

Venim si intrebam oamenii de prin Udești, cu cainele asta ce-ati avut de-ati bagat in el o bucata de fier forjat?? Ce rau v-a putut face? Uitati-va in ochii lui ingroziti! Si in privirea lui de pui de cinci luni! Nu stim nimic! Cine, cand, nimic! Caci daca am sti, Doamne.. si daca am pune mana pe el!”, spun îngroziți cei de la ”Casa lui Patrocle”.

Animăluțul a fost preluat aseară de Asociație și transportat de urgență la clinica ”Scooby Vet”, unde a fost operat de medicul Gabi Gaspar.

https://www.facebook.com/casaluipatrocle/posts/2420972021544647

Miercuri dimineață, ”Casa lui Patrocle” a revenit cu o postare pe Facebook în care a anunțat că ”fetita din Udești a fost operata aseara si este bine. O minune de pui si o alta minune a medicilor care au stiut si reusit s-o tina alaturi de noi!”.


De asemenea, Poliția s-a autosesizat și a început cercetările în acest caz, toate persoanele care detin informatii despre acest caz fiind rugate sa contacteze Asociatia ”Casa lui Patrocle” sau Politia.

 

Vezi si

Constantin Pintilie, fost angajat al Prefecturii Suceava, decedat în urma accidentului de pe trecerea de pietoni din zona Torino, cartierul Burdujeni

Luni dimineață, la prima oră, sirenele au alertat locuitorii cartierului Burdujeni că s-a petrecut o …