Wednesday , December 7 2022

Baraca furata cu tot ce era inauntru, la Ipotesti

Duminic\ diminea]\, agen]ii Postului de Poli]ie Ipote[ti au fost sesiza]i telefonic de Marius M. de 62 ani din comuna Moara, despre faptul c\ în perioada 25-27.02.2011, persoane necunoscute au distrus o barac\ auto improvizat\ din tabl\, apar]inând p\rin]ilor s\i, situat\ pe raza comunei Ipote[ti, din interirorul c\reia au sustras mai multe bunuri, valoarea prejudiciului fiind în jur 1500 lei.
În urma verific\rilor s-a stabilit c\ autorii au t\iat cu o dalt\ sau cu un topor, cupola, u[a de la intrare [i partea lateral\ a bar\cii metalice, pe care le-au sustras, de asemenea. Din barac\ au mai  furat un târn\cop, dou\ hârle]e, dou\ lope]i, un topor, un foarfece de cur\]at pomi, un fier\str\u, dou\ valuri de sârm\ ghimpat\ noi, cuie, un ciocan, un cle[te [i un patent, bunuri pe care le-au transportat de la fa]a locului cu un atelaj hipo.
În cauz\ s-a întocmit dosar penal sub aspectul s\vâr[irii infrac]iunilor de distrugere [i furt calificat, cercet\rile fiind continuate în vederea identific\rii [i tragerii la r\spundere penal\ a autorilor. (O.S.)

Vezi si

Daniel Cadariu, ministrul Turismului, îi îndeamnă pe români să nu mai meargă la schi în Austria. ”Sunt țări unde condițiile ar putea fi chiar și mai bune”  

Ministrul Turismului, Constantin Daniel Cadariu, a declarat la Digi24 că numărul românilor care merg anual …